YPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> افشای جملات عجیب کریس رونالدو در دادگاه!
زمان جاری : سه شنبه 16 اردیبهشت 1404 - 6:22 بعد از ظهر
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم


سلام دوست عزیز؛
به انجمن سرگرمی ، تفریحی و دوستانه خودت خوش اومدی
براي مشاهده تالار ها با امکانات کامل میتونید از طريق گزینه های زیر اقدام کنيد
عضویت سریع و آسان
یا
ورود به حساب کاربری


آیا میدانید؟ ایا میدانید :






تعداد بازدید 255
نویسنده پیام



ارسال‌ها : 106
عضویت: 21 /6 /1396
تشکر شده : 1
افشای جملات عجیب کریس رونالدو در دادگاه!

کریس رونالدو که به واسطه اتهام فرار مالیاتی دادگاهی شده بود، با جملاتی عجیب برابر قاضی پرونده خود قرار گرفت.

به گزارش ایلنا، نشریه پرتغال کوره ا دامانا ویدئویی را منتشر کرد که در آن ستاره پرتغالی در جلسه دادگاه خود اتهامات مالیاتی را تکذیب کرده و به بی گناهی خود تاکید دارد.

رونالدو گفت: من هرگز در انگلیس مشکلی نداشتم. زندگی من همانند یک کتاب باز است و من نمی خواهم هیچ چیز را پنهان کنم. شاید خنده دار باشد و من تمایلی به گفتن این موضوع نداشته باشم .... اما من علاقمندم دوباره به انگلیس بازگردم.

کریستیانو رونالدو با گفتن این جملات خطاب به قاضی دادگاه به بی گناهی خود در پرونده مالیاتی تاکید می کند.

اخبارورزشی ,خبرهای ورزشی,کریس رونالدو

در ادامه رونالدو می گوید:من بسیاری از مسائل را درک نمی کنم؛ زیرا حقیقت همیشه مشخص می شود. مشاوران همیشه حرکت از مسیر درست را به من توصیه می کنند. همیشه افراد باهوشی کنار من قرار دارند زیرا من تا کلاس ششم بیشتر نخوانده ام. اگر لازم باشد در اسپانیا مالیات بیشتری بدهم مشکلی نیست و هر چه قانون بخواهد من انجام خواهم داد. من هیچوقت موضوعی را پنهان نکرده ام و اگر بخواهم صادقانه صحبت کنم، نمی دانم چرا در حال حاضر در این دادگاه حضور دارم. همه مشاوران به من گفتند که دلیلی برای سرزنش من وجود ندارد. من و خورخه مندس هیچ کدام اشتباهی مرتکب نشده ایم و اگر به چشمان من نگاه کنید می بینید که چیزی را پنهان نمی کنم و هرگز در زندگی چنین کاری را مرتکب نشده ام.


امضای کاربر : تور دبی پاییز
سه شنبه 21 شهریور 1396 - 15:51
نقل قول این ارسال در پاسخ
تازه سازي پاسخ ها
پرش به انجمن :