بهداشت و مواد غذایی یکی از زیرمجموعه های رشته های علوم پزشکی می باشد که به بررسی بهداشت مواد غذایی می پردازد. فارغ التحصیلان مقطع دکترای تخصصی این رشته توانایی های لازم را در ایفای نقش های آموزشی، پژوهشی و مدیریتی خواهند داشت. هدف کلی از تربیت متخصصان در این حوزه از علم، تشخیضص آلودگی های میکروبی، سم و قارچی در مواد غذایی در نهایت تشخیص و غذای سالم و نا سالم می باشد. امروزه با افزایش جمعیت و صنعت، نیاز به مواد غذایی رو به افزایش می باشد. از این رو افرادی که در رشته بهداشت مواد غذایی تحصیل می کنند می تواند تاثیر بسزایی در سلامت انسان ها و جلوگیری از بیماری های مربوط به غذاهای نا سالم، ایفا کنند.