YPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> طرز تهیه ماهی کبابی قزل آلا:
زمان جاری : سه شنبه 16 اردیبهشت 1404 - 1:43 بعد از ظهر
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم


سلام دوست عزیز؛
به انجمن سرگرمی ، تفریحی و دوستانه خودت خوش اومدی
براي مشاهده تالار ها با امکانات کامل میتونید از طريق گزینه های زیر اقدام کنيد
عضویت سریع و آسان
یا
ورود به حساب کاربری


آیا میدانید؟ ایا میدانید :






تعداد بازدید 54
نویسنده پیام



ارسال‌ها : 1
عضویت: 22 /12 /1402
طرز تهیه ماهی کبابی قزل آلا:

مواد لازم:

  • ماهی قزل آلا: 4 عدد (تقریباً 200 گرم هر کدام)
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
  • آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری (اختیاری)
  • ریحان: چند شاخه (اختیاری)
  • گوجه فرنگی: 1 عدد (اختیاری)
  • پیاز: 1 عدد (اختیاری)
  • طرز تهیه:

    1. ماهی را تمیز بشویید و پولک هایش را بگیرید. اگر دوست دارید می توانید سر و دم ماهی را نگه دارید، اما اگر تمایل دارید می توانید آنها را جدا کنید.
    2. شکم ماهی را با چاقو کمی باز کنید.
    3. در یک کاسه نمک، فلفل سیاه، روغن زیتون و آبلیمو (اگر از آن استفاده می کنید) را مخلوط کنید.
    4. تمام سطح ماهی را با این مخلوط به طور کامل مرینیت کنید.
    5. داخل شکم ماهی چند شاخه ریحان (اختیاری) قرار دهید.
    6. اگر دوست دارید می توانید گوجه فرنگی و پیاز را به صورت حلقه ای برش داده و داخل شکم ماهی قرار دهید.
    7. زغال ها را روشن کنید و منتظر بمانید تا به طور کامل برافروخته شوند.
    8. روی توری کباب یا سینی فر را کمی چرب کنید.
    9. ماهی را روی توری یا سینی فر قرار دهید و به مدت 10 تا 15 دقیقه روی حرارت ملایم کباب کنید.
    10. بعد از 10 تا 15 دقیقه، ماهی را برگردانید و 10 تا 15 دقیقه دیگر کباب کنید تا هر دو طرف ماهی پخته و طلایی رنگ شود.
    11. ماهی کبابی را با لیمو ترش، سبزیجات تازه و سس دلخواه سرو کنید.
    12. نکات:

    13. می توانید از ادویه های دلخواهتان مانند پودر سیر، پودر پاپریکا یا آویشن برای طعم دار کردن بیشتر ماهی استفاده کنید.
    14. اگر می خواهید پوست ماهی به راحتی جدا شود، می توانید قبل از کباب کردن روی آن چند برش عمودی بزنید.
    15. برای اینکه مطمئن شوید ماهی پخته شده است، می توانید از دماسنج آشپزی استفاده کنید. دمای داخلی ماهی باید 63 درجه سانتیگراد باشد.
    16. مراقب باشید که ماهی را بیش از حد نپزید، زیرا خشک و سفت می شود.

    امضای کاربر : ناریجه - غذای شرکتی- غذای اداری
    سه شنبه 22 اسفند 1402 - 06:59
    نقل قول این ارسال در پاسخ
    تازه سازي پاسخ ها
    پرش به انجمن :