تعداد بازدید 54
|
نویسنده |
پیام |

ارسالها : 1
عضویت: 22 /12 /1402
|
طرز تهیه ماهی کبابی قزل آلا:
مواد لازم: ماهی قزل آلا: 4 عدد (تقریباً 200 گرم هر کدام)نمک: به مقدار لازمفلفل سیاه: به مقدار لازمروغن زیتون: 2 قاشق غذاخوریآبلیمو: 1 قاشق غذاخوری (اختیاری)ریحان: چند شاخه (اختیاری)گوجه فرنگی: 1 عدد (اختیاری)پیاز: 1 عدد (اختیاری)طرز تهیه: - ماهی را تمیز بشویید و پولک هایش را بگیرید. اگر دوست دارید می توانید سر و دم ماهی را نگه دارید، اما اگر تمایل دارید می توانید آنها را جدا کنید.
- شکم ماهی را با چاقو کمی باز کنید.
- در یک کاسه نمک، فلفل سیاه، روغن زیتون و آبلیمو (اگر از آن استفاده می کنید) را مخلوط کنید.
- تمام سطح ماهی را با این مخلوط به طور کامل مرینیت کنید.
- داخل شکم ماهی چند شاخه ریحان (اختیاری) قرار دهید.
- اگر دوست دارید می توانید گوجه فرنگی و پیاز را به صورت حلقه ای برش داده و داخل شکم ماهی قرار دهید.
- زغال ها را روشن کنید و منتظر بمانید تا به طور کامل برافروخته شوند.
- روی توری کباب یا سینی فر را کمی چرب کنید.
- ماهی را روی توری یا سینی فر قرار دهید و به مدت 10 تا 15 دقیقه روی حرارت ملایم کباب کنید.
- بعد از 10 تا 15 دقیقه، ماهی را برگردانید و 10 تا 15 دقیقه دیگر کباب کنید تا هر دو طرف ماهی پخته و طلایی رنگ شود.
- ماهی کبابی را با لیمو ترش، سبزیجات تازه و سس دلخواه سرو کنید.
نکات: - می توانید از ادویه های دلخواهتان مانند پودر سیر، پودر پاپریکا یا آویشن برای طعم دار کردن بیشتر ماهی استفاده کنید.
- اگر می خواهید پوست ماهی به راحتی جدا شود، می توانید قبل از کباب کردن روی آن چند برش عمودی بزنید.
- برای اینکه مطمئن شوید ماهی پخته شده است، می توانید از دماسنج آشپزی استفاده کنید. دمای داخلی ماهی باید 63 درجه سانتیگراد باشد.
- مراقب باشید که ماهی را بیش از حد نپزید، زیرا خشک و سفت می شود.
امضای کاربر : ناریجه - غذای شرکتی- غذای اداری
|
|
سه شنبه 22 اسفند 1402 - 06:59 |
|
تشکر شده: |
|
|
تازه سازي پاسخ ها
برای ارسال پاسخ ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.