YPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> آیا درسته که جرم گیری ضرر داره؟!
زمان جاری : سه شنبه 16 اردیبهشت 1404 - 6:47 بعد از ظهر
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم


سلام دوست عزیز؛
به انجمن سرگرمی ، تفریحی و دوستانه خودت خوش اومدی
براي مشاهده تالار ها با امکانات کامل میتونید از طريق گزینه های زیر اقدام کنيد
عضویت سریع و آسان
یا
ورود به حساب کاربری


آیا میدانید؟ ایا میدانید :






تعداد بازدید 69
نویسنده پیام



ارسال‌ها : 87
عضویت: 21 /7 /1400
تشکر شده : 1
آیا درسته که جرم گیری ضرر داره؟!

جرم در اثر مسواک نزدن، نخ نکشیدن و باقی ماندن پلاک میکروبی بیش از یک شبانه‌روز، روی دندان و معمولن در محل اتصال لثه تشکیل می شود.

🔵 جرم اتصال قوی با مینا دارد و با مسواک و وسایل بهداشت خانگی قابل حذف نیست، بلکه نیاز به ابزار ویژه دارد.

🔵 اگر جرم از دندان حذف نشود، بهترین جا برای فعالیت میکروب فراهم می‌شود که مواد اسیدی خود را آزاد می کنند. تورم و قرمزی لثه اولین علایم حضور جرم های ریز زیر لبه لثه، داخل شیار دور دندان است.

هزینه جراحی زیبایی لثه در تهران

🔵 برای جرم گیری، قلم های دستی قدیمی، شامل اسکیلر و کورت کارآیی عالی دارند، اما به دلیل گرانی و دشواری امروزه در دندانپزشکی مرسوم نیست و دندانپزشک با دستگاه برقی اولتراسونیک (ماورای صوت) به نام کاویترون در مطب جرم گیری می کند.

🔵 اگر خود شخص با پودر ساینده یا هر ماده و وسیله‌ای اقدام به حذف جرم کند، پیش و بیش از جرم، به مینای دندان خود صدمه خواهد زد. صدمه به مینا قابل جبران نیست و این لایه دندان هرگز خودبخود بازسازی نمی‌شود.

🔵 حضور جرم روی دندان نه تنها کمک به لانه‌گزینی میکروب و عامل بیماری پریو (لثه)، پوسیدگی دندان و بو ی بد دهان است، بلکه سطح مینا را نیز زبر می‌کند. پس از حذف جرم‌ها، خشونت و زبری مینا باقی می‌ماند.

🔵 پس از جرم‌گیری، ضروری است که با برس، لاستیک و خمیر های مخصوص (خمیر پروفیلاکسی)، سطح مینا توسط دندانپزشک پرداخت و صیقلی شود تا چسبندگی آن برای پلاک_میکروبی کاهش یابد. اگر پس از جرم‌گیری برساژ انجام نشود، دندان خیلی زود جرم می‌گيرد


پنجشنبه 25 آذر 1400 - 09:31
نقل قول این ارسال در پاسخ
تازه سازي پاسخ ها
پرش به انجمن :