جاوا اسکریپت و کاربردهای این زبان برنامه نویسی
جاوا اسکریپت یک زبان برنامه نویسی مبتنی بر متن است که برای ایجاد عناصر تعاملی در صفحات وب سایت استفاده میشود .
امروزه دنیای وب هیچ شباهتی به روزهای خاکستری خود ندارد . میدانید که ما نمی توانیم گردش در وب را بدون سایت های تعاملی ، دکمه های قابل کلیک و بازی های ویدیویی آنلاین تصور کنیم .
سر و کار ما با اینترنت در طی این سالیان به میزان زیادی تغییر کرده است و میشود گفت این ها همگی به Java Script ربط دارد .
با این وجود میدانیم تمامی این ابزارهای جدید و استفاده از آن ها فشار زیادی به مرورگرهای ما وارد کرده اند . پیدایش زبان اسکریپت نویسی نظارت بر عملکرد وب سایت شما را به بخش مهمی از استراتژی آنلاین تبدیل کرده است .
قبل از اینکه بخواهیم کامل راجع به این زبان
طراحی و توسعه ی سایت صحبت کنیم ابتدا به مفهوم و کاربرد آن میپردازیم .
جاوا اسکریپت چیست ؟
زبان اسکریپت نویسی یکی از پرکاربردترین زبان های برنامه نویسی است . همچنین همواره یکی از بهترین و محبوب ترین زبان های برنامه نویسی بوده است .
Java Script در سمت کاربر است . هنگام استفاده از یک وب سایت ومثلاً با کلیک روی یک دکمه ، درخواستی را به سرور ارسال می کنید که پردازش می شود و و پاسخی را دریافت میکنید .
مطمعنا توجه کرده اید که وقتی یک بروزرسانی وضعیت را در فیس بوک ارسال می کنید صفحه دوباره بارگیری نمیشود و یا از خطاهای تایپ شده در هنگام پر کردن یک فرم بلافاصله مطلع میشوید ، همگی از کارهای جاوا اسکریپت است .
کدهای این زبان برنامه نویسی در یک وب سایت با استفاده از منابع سیستم کاربر پردازش می شوند.
جاوا اسکریپت به همراه HTML و CSS سه بخش اساسی در برنامه نویسی هستند . هر وب سایتی که از آن دیدن می کنید از ترکیبی از این سه استفاده میکند .
هرکدام از آن ها اهداف خاصی را دنبال میکنند . بیایید نگاهی عمیق تر به آن ها داشته باشیم .
HTML
این زبان برنامه نویسی پایه ی اصلی وب سایت ها را تشکیل میدهد . به شما امکان تولید محتوا را میدهد که آن ها را درون یک صفحه قرار دهید و به یکدیگر لینک کنید .
CSS
این زبان به شما امکان طراحی محتوای خود را میدهد به طوری که مسئول یک ظاهر طراحی متن ، رنگ ، فونت و غیره درون وب سایت است .
جاوا اسکریپت (JS)
جاوا اسکریپت امکان تعاملی کردن وب سایت را به شما میدهد . این امکان را برای شما فراهم میسازد تا همه محتوایی که با HTML ایجاد کرده اید و با
CSS طراحی کرده اید جذاب تر شوند .
ازجمله امکانات آن میتوان به ایجاد دکمه های قابل کلیک و گزینه های ورود به سیستم را نام برد . در واقع وب سایت شما را از یک دیوار متنی به یک ظاهر جذاب و تعاملی تبدیل میکند .
ادامه ...
منبع : سلکتک