طرز تهیه کهی پلا مخصوص مازندرانی برای ۴ نفرطرز تهیه کهی پلا مخصوص مازندرانی برای ۴ نفر را با دستور پخت سنتی و ویژه برایتان تدارک دیده ایم. امیدواریم که این خورشت محلی مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. استان مازندران از معروفترین استان هایی است که تنوع غذایی و البته خوش طعم را داراست.افراد بومی مازندرانی بخاطر وفور و کیفیت زیاد برنج ایرانی در این استان، غذاهای ترکیبی با برنج یا به اصطلاح پلو را به صورت متداول در برنامه غذایی خود دارند. از این رو جدا از خوراک ها و خورشت ها و آش های خوشمزه و لذیذ مازندرانی، پلو و چلو های محلی و سنتی بسیار زیادی را در خود دارد.طرز تهیه کهی پلا مخصوص مازندرانی را برایتان به صورت مرحله به مرحله و کاملا کاربردی با عناصر تشکیل دهنده همچون کدو حلوایی ، سینه مرغ ، سیر ، پیاز ، برنج و دارچین آماده کرده ایم. سعی کنید این پلوی خوش طعم و لذیذ که همراه دارنده خواص بسیار زیادی نیز هست را آموخته و در منزل با عزیزانتان میل نمایید.برای آشنایی تخصصی تر و بیشتر با اصول آشپزی ایرانی و فوت و فن های موجود در آن، طرز تهیه انواع پلو و چلو و طرز تهیه انواع غذاهای محلی را مطالعه نمایید.