YPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> کیک دارچینی فرانسوی
زمان جاری : سه شنبه 16 اردیبهشت 1404 - 1:43 بعد از ظهر
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم


سلام دوست عزیز؛
به انجمن سرگرمی ، تفریحی و دوستانه خودت خوش اومدی
براي مشاهده تالار ها با امکانات کامل میتونید از طريق گزینه های زیر اقدام کنيد
عضویت سریع و آسان
یا
ورود به حساب کاربری


آیا میدانید؟ ایا میدانید :






تعداد بازدید 501
نویسنده پیام



ارسال‌ها : 5
عضویت: 8 /9 /1395
کیک دارچینی فرانسوی

کیک دارچینی فرانسوی … مناسب برای یک عصرانه دورهمی !

مواد لازم برای تهیه کیک دارچینی فرانسوی برای ۲ تا ۴ نفر :

۸ برش نان تست

۲ عدد تخم مرغ

شیر ۲ قاشق غذا خوری

۲ قاشق چای خوری عصاره وانیل

۱/۴ قاشق چای خوری دارچین

مواد داخل کیک :

پنیر خامه ای ۴ اونس

۱/۴ فنجان عسل

۱/۴ قاشق چای خوری دارچین

برای تزئین :

شکر پودر شده

عسل

طرز تهیه کیک دارچینی فرانسوی :

ابتدا در ظرفی عسل , پنیر خامه ای و ۱/۴ قاشق دارچین رو هم می زنیم و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار می دهیم . در ادامه نان های تست را به کمک یک شیشه تخت کرده و مواد مخلوط را داخل نان تست ریخته و روی آن نان تست دیگری قرار می دهیم و به کمک قالب به صورت دایره ای برش می دهیم

درادامه به کمک چنگال اطراف نان ها را به شکل صدفی در می آوریم . در ظرفی تخم مرغ , شیر , وانیل و ۱/۴ قاشق دارچین را ریخته و به خوبی هم می زنیم و کیک ها رو داخل مخلوط به خوبی خوابانده . در ادامه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد در فر قرار می دهیم و سپس با شکر و عسل تزئین می کنیم


یکشنبه 21 آذر 1395 - 18:56
نقل قول این ارسال در پاسخ
تازه سازي پاسخ ها
پرش به انجمن :