کیکدارچینی فرانسوی … مناسب برای یک عصرانه دورهمی !
مواد لازم برای تهیه کیک دارچینی فرانسوی برای ۲ تا ۴ نفر :
۸ برش نان تست
۲ عدد تخم مرغ
شیر ۲ قاشق غذا خوری
۲ قاشق چای خوری عصاره وانیل
۱/۴ قاشق چای خوری دارچین
مواد داخل کیک :
پنیر خامه ای ۴ اونس
۱/۴ فنجان عسل
۱/۴ قاشق چای خوری دارچین
برای تزئین :
شکر پودر شده
عسل
طرز تهیه کیک دارچینی فرانسوی :
ابتدا در ظرفی عسل , پنیر خامه ای و ۱/۴ قاشق دارچین رو هم می زنیم و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار می دهیم . در ادامه نان های تست را به کمک یک شیشه تخت کرده و مواد مخلوط را داخل نان تست ریخته و روی آن نان تست دیگری قرار می دهیم و به کمک قالب به صورت دایره ای برش می دهیم
درادامه به کمک چنگال اطراف نان ها را به شکل صدفی در می آوریم . در ظرفی تخم مرغ , شیر , وانیل و ۱/۴ قاشق دارچین را ریخته و به خوبی هم می زنیم و کیک ها رو داخل مخلوط به خوبی خوابانده . در ادامه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد در فر قرار می دهیم و سپس با شکر و عسل تزئین می کنیم