YPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> بررسی استفاده از آندرلاین یا خط تیره در آدرس سایت
زمان جاری : سه شنبه 16 اردیبهشت 1404 - 6:40 بعد از ظهر
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم


سلام دوست عزیز؛
به انجمن سرگرمی ، تفریحی و دوستانه خودت خوش اومدی
براي مشاهده تالار ها با امکانات کامل میتونید از طريق گزینه های زیر اقدام کنيد
عضویت سریع و آسان
یا
ورود به حساب کاربری


آیا میدانید؟ ایا میدانید :






تعداد بازدید 249
نویسنده پیام



ارسال‌ها : 6
عضویت: 17 /10 /1396
بررسی استفاده از آندرلاین یا خط تیره در آدرس سایت

نحوه استفاده از آندرلاین یا خط تیره در آدرس سایت بسیار تاثیرگذار است و باید بدانید پس از طراحی سایت و حین درست کردن صفحه های جدید، از کدام یک استفاده کنید.
کاربران زیادی پیرامون استفاده یا عدم استفاده از خط تیره در آدرس سایت سوال پرسیده و دوست دارند بدانند در صورت نیاز به جدا کردن عبارت ها درون آدرس اینترنتی یک صفحه خاص می‌بایست به استفاده از خط تیره در آدرس سایت پرداخته و یا از آندرلاین بهره ببرند. در این مطلب قصد داریم بر اساس گفته های مستقیم گوگل به این سوال پاسخ بدهیم. البته در بهترین حالت بهتر است تلاش کنیم آدرس کوتاه و حتی تک قسمتی باشد، اما وقتی می‌دانیم در بیشتر شرایط مثلا در زمان نیاز به آدرس دهی صفحات داخلی انجام این کار ممکن نیست، باید از خط تیره در آدرس سایت استفاده کنیم یا آندرلاین؟
بر اساس اسناد گوگل، این موتور جستجو بهره بردن از خط تیره در آدرس سایت را به جای آندرلاین پیشنهاد می‌کند. به عبارت دیگر، اگر هر جا لازم بود آدرس اینترنتی برای خوانایی بیشتر به چند بخش تقسیم شود، بهتر است از خط تیره در آدرس سایت استفاده کنیم، به جای این که قسمت های مختلف را با استفاده از آندرلاین از هم جدا کنیم. این موضوع نیز دلایل خاص خود را دارد که یکی از آن‌ها افزایش خوانایی مطلب برای کاربران است، وگرنه ربات های موتورهای جستجو در تشخیص هر نوع کاراکتر هیچ مشکلی ندارند. برای کاربران، تمایز کلمه هایی که با استفاده از خط تیره در آدرس سایت جدا شده‌اند، به مراتب در مقایسه با زمان استفاده از آندرلاین بیشتر است. به همین دلیل پیشنهاد ما این است که طبق گفته های خود گوگل عمل کنید.
ربات های موتور جستجوی گوگل در زمان قرار دادن خط تیره در آدرس سایت کلمه های مختلف را از هم تشخیص می‌دهند، به همین دلیل است که همیشه در سئو سایت تاکید می‌شود کلمه های کلیدی را درون آدرس اینترنتی هر صفحه قرار دهید. به عبارت دیگر، یکی از مواردی که توسط ربات ها آنالیز می‌شود، آدرس مطلب و کلمه ها و عبارت های نوشته شده درون آن است، به همین دلیل از قرار دادن عبارت های بی معنی درون یو آر ال خودداری کنید. در غیر این صورت، نه تنها موتورهای جستجو، بلکه کاربران نیز از شما راضی نخواهند بود! وقتی کاربری وارد مطلبی می‌شود، مطمئنا نیم نگاهی به آدرسی آن که درون مرورگر نوشته شده است می‌اندازد. به همین دلیل در صورت مواجهه با یک سری حرف و کلمه در هم، تاثیر بدی پذیرفته و احترامی که به خاطر حرفه‌ای بودن شما برایتان قائل است از بین می‌رود.
خط تیره در آدرس سایت همیشه خوب نیست!
به دلیلی مشابه، استفاده از خط تیره در آدرس سایت اصلی یعنی صفحه اول پیشنهاد نمی‌شود، هر چند برای جداسازی آدرس صفحه های داخلی می‌بایست از آن استفاده کنیم. کاربران وقتی به دنبال نام وب سایت شما در گوگل هستند، از هیچ حرف اضافه‌ای استفاده نکرده و فقط اسم را وارد می‌کنند. یعنی کمتر کاربری می‌داند و می‌خواهد که آدرس سایت شما را با خط تیره وارد کند. به همین دلیل تا جای ممکن تلاش کنید خط فاصله درون آدرس اصلی وب سایت قرار ندهید. البته همیشه دلیل مدیران برای قرار دادن خط تیره در آدرس سایت عدم توانایی برای یافتن و ثبت آدرس مورد نظرشان نیست، بلکه دلیل آن را باید در تلاش برای افزایش خوانایی آدرس دانست. اما این رفتاری است که متخصصان سئو، مدیران را از انجامش منع می‌کند، چرا که استفاده از خط تیره در آدرس سایت اصلی، یعنی دامین نیم، رفتاری اسپم گونه تلقی می‌شود.
به عنوان نمونه شرکتی را در نظر بگیرید که تصمیم دارد وب سایتی با نام Example Web Site ایجاد کند. این شرکت اگر بخواهد به استفاده از خط تیره در آدرس سایت به منظور جدا کردن هر سه کلمه از یکدیگر بپردازد، با آدرس طولانی رو به خواهد شد که اگرچه خوانایی زیادی دارد، اما با این وجود چندان به چشم جذاب نیست. کافی است دو آدرس “example-web-site” و “examplewebsite” را از نظر زیبایی ظاهری با یکدیگر مقایسه کنید.
توجه به استفاده یا عدم استفاده از خط تیره در آدرس سایت در راستای بهینه سازی آدرس های اینترنتی سایت اتفاق می‌افتد، اتفاقی که متاسفانه مدیران زیادی به آن توجه ندارند. مدیران اغلب بر روی لینک سازی و لینک گیری از طریق روش هایی همچون تبادل، خرید، رپورتاژ آگهی و این موارد تمرکز داشته و ممکن است با خواندن مطالب اینتن، بر روی تولید محتوای باکیفیت به صورت مستمر نیز متمرکز شده باشند، اما متاسفانه درون مطالبشان به فاکتورهایی همچون استفاده از خط تیره در آدرس سایت توجه نمی‌کنند. در اینجا باید برای افزایش خوانایی، بین تک تک کلمه های یو آر ال فاصله گذاشت، در حالی که توصیه می‌کنیم در دامین نیم از این کار خودداری شود.
درون برخی سیستم های مدیریت محتوا همچون وردپرس می‌توان ساختاری مشخص برای آدرس دهی به مطالب مشخص کرد. به این ترتیب در صورت فراموش کردن تنظیم آن به صورت دستی و بهینه، این کار برایتان به صورت خودکار انجام خواهد شد. البته این با شرایطی که کلمه های کلیدی را مرتبط پشت هم با خط تیره در آدرس سایت قرار می‌دهید متفاوت است، اما همچنان در زمان فراموش انجام این کار، از بهم ریخته شدن آدرس جلوگیری می‌کند. در یکی از این روش ها، به عنوان نمونه، در صورت فراموش کردن مشخص کردن تنظیم یو آر ال به صورت دستی، چتد کلمه اول مطلب به وسیله خط تیره در آدرس سایت از هم جدا شده و به عنوان آدرس اینترنتی آن پست تعیین می‌شوند.یک نکته بسیار مهم را باید در اینجا متذکر شویم. ممکن است بعد از انتشار مطلب خود، به نامناسب بودن آدرس اینترنتی به خاطر پی بردن به اهمیت آن از طریق مطالعه این مقاله پی برده و بخواهید آن را عوض کنید. فراموش نکنید تغییر خط تیره در آدرس سایت یا هر کلمه دیگری، تنها زمانی مجاز است که مطلب منتشر نشده است. بعد از انتشار، از آنجایی که ممکن است ربات های گوگل در همین لحظه وارد وب سایت شما شده و مطلب را ایندکس کنند، در صورت تغییر آدرس، دیگر نمی‌توان به آن دسترسی پیدا کرد که امتیازی منفی محسوب می‌شود. به عبارت دیگر، اگر کاربران کلمه های کلیدی مربوط به آن مطلب را در موتور جستجوی گوگل وارد کنند، این پست در نتایج (احتمالا) نشان داده خواهد شد، اما در زمان کلیک بر روی عنوان، به آدرس اینترنتی که نخستین مرتبه برای مطلب تنظیم شده بود ارسال می‌شوند، آدرس که اکنون دیگر صحت ندارد! مواجه شدن با چنین صحنه‌ای، امتیاز بسیار بدی در گوگل برایتان حاصل می‌کند.


شنبه 21 مهر 1397 - 10:03
نقل قول این ارسال در پاسخ
تازه سازي پاسخ ها
پرش به انجمن :